Munkadarab megfogás megmunkálóközpont

Munkadarab megfogás megmunkálóközpont

Tanulmányok

Image Description
Dec
19.

Munkadarab megfogás megmunkálóközpont

FMS precíziós satuk

Rendkívül sokoldalú precíziós satu, 1 vagy 2 munkadarab megfogására, akár önközpontosan is.

Samchully Machinery Co. (Dél-Korea)

A cég 1975-ös megalakulása óta prémium minőségű munkadarab megfogó termékekkel látják el ügyfeleiket. Több szerszámgépgyártónak is ők a beszállítói, mint például a Doosan (Daewoo), a Hyundai-Kia (Wia) vagy a Haas Automation. Széles termékpalettájukban megtalálhatóak az integrálható vagy külön vezérelhető 4. és 5. tengelyek (körasztalok), manuális-, hidraulikus- vagy pneumatikus szorítású tokmányok, különféle precíziós satuk, mágnesasztalok, támasztó orsók, szegnyergek, támasztó bábok (lünetták), illetve még fúró- és menetfúró gépek is.

Gerardi SpA (Olaszország)

A céget 1971-ben alapította Ivano Gerardi. Azóta az egyik legnagyobb, precíziós satukat és különféle munkadarab megfogó rendszereket gyártó cég a piacon. Termékeik legnagyobb előnye a modularitás és a rájuk vállalt, akár 5 év garancia. A precíziós satukon, felfogó tömbökön, osztófejeken, mágnesasztalokon és palettákon túl, hajtott tartókat, szögfejeket, gyorsítófejeket és VDI szerszámtartókat is gyártanak.

Bison-Bial S.A. (Lengyelország)

A cég 2018-ban lett 70 éves és folyamatosan képes tartani pozícióját a munkadarab megfogó és szerszámbefogó eszköz gyártók élmezőnyében. Filozófiájuk szerint a minőség az első, amely garantálja a hosszú élettartamú és nagy pontosságú termékeket, ráadásul kedvező áron. Termékpalettájuk a következőket tartalmazza: manuális önközpontosító és független tokmányok, nagy szorítóerejű tokmányok, hidraulikus és pneumatikus cilinderek, precíziós-, gép- és párhuzamsatuk, körasztalok, osztófejek, VDI és forgó szerszámtartók.

Brisc (Németország)

Az SOPH cég egyik márkája, amely a mágneses munkadarab megfogás területét jelöli. Ezen a területen már több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek, amit a vevői igényekkel párosítva, testre szabott, egyedi megoldásokat is kínálnak. Ezen felül azonnali technikai segítséget nyújtanak a már meglévő és leendő ügyfeleik számára. Esztergáló-, maró-, köszörülő- és szikraforgácsoló műveletekhez gyártanak mágnesasztalokat, felfogó tömböket és mágneses emelőket.