Munkadarab megfogás eszterga

Munkadarab megfogás eszterga

Samchully Machinery Co. (Dél-Korea)

A cég 1975-ös megalakulása óta prémium minőségű munkadarab megfogó termékekkel látják el ügyfeleiket. Több szerszámgépgyártónak is ők a beszállítói, mint például a Doosan (Daewoo), a Hyundai-Kia (Wia) vagy a Haas Automation. Széles termékpalettájukban megtalálhatóak az integrálható vagy külön vezérelhető 4. és 5. tengelyek (körasztalok), manuális-, hidraulikus- vagy pneumatikus szorítású tokmányok, különféle precíziós satuk, mágnesasztalok, támasztó orsók, szegnyergek, támasztó bábok (lünetták), illetve még fúró- és menetfúró gépek is.

M.T. S.r.l. (Olaszország)

A cég működése 1972-ben kezdődött, kíváló minőségű szerszámtartók forgalmazásával. Az esztergálási műveletek széleskörű megismerésére támaszkodva, 1995-ben megkezdték a hajtott szerszámtartók gyártását CNC esztergákhoz. Az évek során nagymértékben növelték a termékválasztékot, annak érdekében, hogy a főbb gépgyártók gépeit fel tudják szerszámozni. Jelenleg több, mint 7000 különböző modellből álló termékcsaládot kínálnak, amely minden lehetséges megmunkálási igény kielégítésére alkalmas. Bármely statikus vagy hajtott tartó, a megrendeléstől számítva, 5 napon belül szállításra kerül, beleértve az összeszerelést és a tesztelést is. A cég professzionális értékesítési hálózattal, magasan képzett alkalmazottakkal és a globális ügyfelek közelében működő, speciálisan képzett partnercégek hálózatával rendelkezik világszerte.

Bison-Bial S.A. (Lengyelország)

A cég 2018-ban lett 70 éves és folyamatosan képes tartani pozícióját a munkadarab megfogó és szerszámbefogó eszköz gyártók élmezőnyében. Filozófiájuk szerint a minőség az első, amely garantálja a hosszú élettartamú és nagy pontosságú termékeket, ráadásul kedvező áron. Termékpalettájuk a következőket tartalmazza: manuális önközpontosító és független tokmányok, nagy szorítóerejű tokmányok, hidraulikus és pneumatikus cilinderek, precíziós-, gép- és párhuzamsatuk, körasztalok, osztófejek, VDI és forgó szerszámtartók.