Váltólapkás szerszámok

Váltólapkás szerszámok

Tanulmányok

Image Description
Jul
10.

Váltólapkás szerszámok

Új CVD bevonatok esztergáláshoz

YG1000 és 3000-es sorozat, optimalizált CVD bevonattal és új forgácstörőkkel a nagyteljesítményű megmunkálásokhoz.

YG-1 Co., Ltd. (Dél-Korea)

Az 1981-es alapítás óta egy erős, szilárd és globálisan is elismert vállalattá nőtte ki magát a forgácsoló szerszám iparban. Kiváló emberi erőforrásaival és technológiájával a YG-1 mindig a jövőbe tekint. Hatékony logisztikai rendszerének és a szállítási határidőket rövidítő rendszerének köszönhetően, folyamatosan élvezhetik a vevőik bizalmát. Az új termékeik fejlesztését, mindig nulláról kezdik. A legjobb nyersanyag megválasztás, a pontos hőkezelés és a szigorú minőségellenőrzés is a kimagasló forgácsoló tulajdonságú és a kiválóan kidolgozott felületű termékek fejlesztésének alapja. Széles termékpalettájuk tartalmaz monolit keményfém és gyorsacél maró-, fúró-, menetmaró-, menetfúró-, központfúró szerszámokat, dörzsárakat, illetve váltólapkás marószerszámokat, ISO esztergaszerszámokat és szerszámtartókat is.

ZCC-CT Co., Ltd. (Kína)

A világ egyik vezető keményfém gyártója, melyet 1953-ban alapítottak. Mindig a legkorszerűbb technológiával gyártanak és alkalmazottaik képzésére is nagy hangsúlyt fektetnek. Az európai piac kiszolgálása érdekében 2003-ban megalapították a ZCC Cutting Tools Europe GmbH-t. Széles termékválasztékukban megtalálhatóak a keményfém-, cermet-, CBN-, PCD- és kerámia forgácsoló lapkák, illetve a monolit keményfém maró-, fúró- és menetfúró szerszámok.

CPT GmbH(Németország)

A világ egyik vezető forgácsolószerszám gyártója. Szerszámaikra a pontos geometria, a kiváló forgácsolási teljesítmény és a hosszú élettartam jellemző. A gyors szállítást a rendelkezésre álló nagy raktárkészletnek köszönhetően tudják teljesíteni. Az általános raktári tételeken felül, speciális szerszámokat is gyártanak a vevői igényeknek megfelelően. Termékpalettájukban menetesztergáló szerszámok, váltólapkás menetmarók, Mini és Swiss-type esztergaszerszámok és multifunkcionális szerszámok (3 az 1-ben - fúrás, élletörés, menetmarás) találhatóak meg.

Union Materials Co., Ltd.(Dél-Korea)

A céget 1962-ben alapították és a mai napig 2 fő részlege különült el: a ferrit mágnesek és a finom kerámiák. 1986-ban létrehozták a CERABIT márkát, amely a kerámia forgácsoló szerszámokat foglalja össze. 2017 őszén változtatták meg a nevüket Ssangyong Materials-ról. A több, mint 40 év alatt megszerzett tapasztalatból saját technológiákat fejlesztettek ki, melynek köszönhetően, nagyszerű sikereket értek el sok szerszámukkal az autó-, az acél-, a repülőgép- és a gépipar területén. Gyártanak kerámia-, cermet- és PCBN/PCD esztergalapkákat, váltólapkás és monolit maró- és fúrószerszámokat, speciális szerszámokat (pl. motorblokkhoz és hengerfejhez), dörzsárakat, süllyesztőket, alakos marókat, központfúrókat, lépcsős fúrókat, szerszámtartókat és ipari kerámia alkatrészeket.

Greenleaf Corporation(Egyesült Államok)

A világ egyik vezető forgácsolószerszám fejlesztő cége, amely nagy teljesítményű volfrám-karbid és kerámia lapkák gyártására specializálódott. Céljuk, hogy folyamatos innovációkkal produktív megoldásokat nyújtsanak az ügyfelek számára, a fémforgácsolás minden szegmensében. Jelen vannak többek között a repülő-, a gázturbina-, az energia-, az olaj és gáz-, az acél-, az autó- és a gépiparban is. Termékválasztékuk váltólapkás maró- és fúrószerszámokat, ISO- illetve beszúró-, leszúró- és profilozó esztergaszerszámokat és sepciális váltólapkás szerszámokat tartalmaz.

Palbit S.A.(Portugália)

A cég 1916-ban kezdte meg tevékenységét, egy portugál ólom-szulfid bánya kitermelésével, valamint fémek és származékaik előállításával és kereskedelmével. A több, mint 100 év tapasztalatnak köszönhetően, teljeskörű megoldásokat tudnak kínálni keményfém szerszámokból. Termékeik 3 csoportra oszthatóak: forgácsoló szerszámok, ipari alkatrészek és kőfeldolgozó szerszámok. Forgácsoló szerszámaik között megtalálhatóak az ISO esztergaszerszámok, a beszúró- és leszúró szerszámok, a menetesztergáló szerszámok, valamint a váltólapkás maró- és fúrószerszámok.

Deni Ltd.(Svájc)

A céget Herbert Deni alapította 1970-ben, ami az azóta eltelt több, mint 50 év alatt, innovatív, nagyteljesítményű és minőségi termékeiről lett ismert. A Denitool® a váltólapkás szerszámok gyártására specializálódott, ezen belül is a precíz megmunkálási igények kielégítésére fókuszálnak. Egyedi tervezésű, speciális termékgyártást is vállalnak, illetve bevonatolási és javítási szolgáltatással is állnak ügyfeleik rendelkezésére. Széleskörű termékpalettájuk ISO esztergaszerszámokat, beszúró- és leszúró szerszámokat, valamint váltólapkás maró- és fúrószerszámokat tartalmaz.