Szerszámbefogás megmunkálóközpont

Szerszámbefogás megmunkálóközpont

Tanulmányok

Image Description
Nov
20.

Szerszámbefogás megmunkálóközpont

Dual Contact szerszámtartók

A megmunkálás teljesítményének növelése és minőségének javítása egy egyszerű szerszámtartóval.

Kemmler Prazisionswerkzeuge GmbH (Németország)

Nemzetközi működésű családi vállalkozás Mössingenben, melyet 1997-ben alapított Fritz Kemmler. Innovatív és nagy precizitású termékeket gyártanak és forgalmaznak a szerszámbefogás területére. Az egész gyártási folyamat egy helyen történik, ezzel garantálják a 100%-os Kemmler minőséget. A legmodernebb gépekkel dolgoznak, melyekkel több, mint 40000 szerszámtartót gyártanak le havonta. A termékek 98%-a raktárról elérhető, ezzel is garantálva a gyors szállítást. A Kemmler a tökéletesség, a megbízhatóság és a minőség legmagasabb pontosságát tükrözi, ezért termékeit különösen igényes iparágakban alkalmazzák, ilyen például a repülőgépipar, a gépészet, az orvostechnika és az autóipar.

KINTEK srl (Olaszország)

A KINTEK csoport több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szerszámtartók gyártásában. A legfontosabb céljuk, hogy folyamatosan fejlesszék és garantálják, az ügyfelek számára kínált szolgáltatásokat és termékeket, annak érdekében, hogy növeljék elégedettségüket és bővítsék kereskedelmi tevékenységüket a különböző nemzeti és a nemzetközi piacokon. A hosszú szakmai tapasztalatuknak köszönhetően, számos szerszámgéphez (esztergák és CNC megmunkálóközpontok) sokféle szerszámtartót fejlesztettek ki, valamint az ügyfelek rajzai alapján egyedi gyártást is vállalnak. Jelenleg a cégcsoport teljes forgalmának 25%-át az egyedi megrendelések teszik ki.

Bison-Bial S.A. (Lengyelország)

A cég 2018-ban lett 70 éves és folyamatosan képes tartani pozícióját a munkadarab megfogó és szerszámbefogó eszköz gyártók élmezőnyében. Filozófiájuk szerint a minőség az első, amely garantálja a hosszú élettartamú és nagy pontosságú termékeket, ráadásul kedvező áron. Termékpalettájuk a következőket tartalmazza: manuális önközpontosító és független tokmányok, nagy szorítóerejű tokmányok, hidraulikus és pneumatikus cilinderek, precíziós-, gép- és párhuzamsatuk, körasztalok, osztófejek, VDI és forgó szerszámtartók.

Gerardi SpA (Olaszország)

A céget 1971-ben alapította Ivano Gerardi. Azóta az egyik legnagyobb, precíziós satukat és különféle munkadarab megfogó rendszereket gyártó cég a piacon. Termékeik legnagyobb előnye a modularitás és a rájuk vállalt, akár 5 év garancia. A precíziós satukon, felfogó tömbökön, osztófejeken, mágnesasztalokon és palettákon túl, hajtott tartókat, szögfejeket, gyorsítófejeket és VDI szerszámtartókat is gyártanak.