Szerszámbefogás eszterga

Szerszámbefogás eszterga

Tanulmányok

Image Description
Oct
17.

Szerszámbefogás eszterga

Broaching Toolholder

Axiális hornyok (kulcsprofilok, fogaskerekek) megmunkálása, egy revolverfejes CNC esztergával.

Image Description
Jul
10.

Szerszámbefogás eszterga

X11 Powered Electrospindle

Köszörülés, gravírozás és nagysebességű fúrás, egy általános, revolverfejes CNC esztergával.

Kemmler Prazisionswerkzeuge GmbH (Németország)

Nemzetközi működésű családi vállalkozás Mössingenben, melyet 1997-ben alapított Fritz Kemmler. Innovatív és nagy precizitású termékeket gyártanak és forgalmaznak a szerszámbefogás területére. Az egész gyártási folyamat egy helyen történik, ezzel garantálják a 100%-os Kemmler minőséget. A legmodernebb gépekkel dolgoznak, melyekkel több, mint 40000 szerszámtartót gyártanak le havonta. A termékek 98%-a raktárról elérhető, ezzel is garantálva a gyors szállítást. A Kemmler a tökéletesség, a megbízhatóság és a minőség legmagasabb pontosságát tükrözi, ezért termékeit különösen igényes iparágakban alkalmazzák, ilyen például a repülőgépipar, a gépészet, az orvostechnika és az autóipar.

KINTEK srl (Olaszország)

A KINTEK csoport több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szerszámtartók gyártásában. A legfontosabb céljuk, hogy folyamatosan fejlesszék és garantálják, az ügyfelek számára kínált szolgáltatásokat és termékeket, annak érdekében, hogy növeljék elégedettségüket és bővítsék kereskedelmi tevékenységüket a különböző nemzeti és a nemzetközi piacokon. A hosszú szakmai tapasztalatuknak köszönhetően, számos szerszámgéphez (esztergák és CNC megmunkálóközpontok) sokféle szerszámtartót fejlesztettek ki, valamint az ügyfelek rajzai alapján egyedi gyártást is vállalnak. Jelenleg a cégcsoport teljes forgalmának 25%-át az egyedi megrendelések teszik ki.

Bison-Bial S.A. (Lengyelország)

A cég 2018-ban lett 70 éves és folyamatosan képes tartani pozícióját a munkadarab megfogó és szerszámbefogó eszköz gyártók élmezőnyében. Filozófiájuk szerint a minőség az első, amely garantálja a hosszú élettartamú és nagy pontosságú termékeket, ráadásul kedvező áron. Termékpalettájuk a következőket tartalmazza: manuális önközpontosító és független tokmányok, nagy szorítóerejű tokmányok, hidraulikus és pneumatikus cilinderek, precíziós-, gép- és párhuzamsatuk, körasztalok, osztófejek, VDI és forgó szerszámtartók.

M.T. S.r.l. (Olaszország)

A cég működése 1972-ben kezdődött, kíváló minőségű szerszámtartók forgalmazásával. Az esztergálási műveletek széleskörű megismerésére támaszkodva, 1995-ben megkezdték a hajtott szerszámtartók gyártását CNC esztergákhoz. Az évek során nagymértékben növelték a termékválasztékot, annak érdekében, hogy a főbb gépgyártók gépeit fel tudják szerszámozni. Jelenleg több, mint 7000 különböző modellből álló termékcsaládot kínálnak, amely minden lehetséges megmunkálási igény kielégítésére alkalmas. Bármely statikus vagy hajtott tartó, a megrendeléstől számítva, 5 napon belül szállításra kerül, beleértve az összeszerelést és a tesztelést is. A cég professzionális értékesítési hálózattal, magasan képzett alkalmazottakkal és a globális ügyfelek közelében működő, speciálisan képzett partnercégek hálózatával rendelkezik világszerte.

Gerardi SpA (Olaszország)

A céget 1971-ben alapította Ivano Gerardi. Azóta az egyik legnagyobb, precíziós satukat és különféle munkadarab megfogó rendszereket gyártó cég a piacon. Termékeik legnagyobb előnye a modularitás és a rájuk vállalt, akár 5 év garancia. A precíziós satukon, felfogó tömbökön, osztófejeken, mágnesasztalokon és palettákon túl, hajtott tartókat, szögfejeket, gyorsítófejeket és VDI szerszámtartókat is gyártanak.