Monolit keményfém szerszámok

Monolit keményfém szerszámok

Tanulmányok

Image Description
nov
20.

Monolit keményfém szerszámok

TitaNox Power

Y-bevonatos tömör keményfém maró, egzotikus anyagok (titán, inconel és rozsdamentes acél) nagysebességű megmunkálásához.

Image Description
febr
26.

Monolit keményfém szerszámok

Dream Drill High Feed

H-bevonatos 3-élű keményfém fúró, szénacélok, ötvözött acélok (max. 35 HRC) és öntöttvasak, nagyelőtolású megmunkálásához.

Image Description
jan
15.

Monolit keményfém szerszámok

V7 PLUS

Y-bevonatos tömör keményfém maró, acélok, öntöttvasak és rozsdamentes acélok nagy termelékenységű megmunkálásához.

Image Description
júl
12.

Monolit keményfém szerszámok

4G

Y-bevonatos tömör keményfém maró, előedzett acélok (max. 55 HRC) nagysebességű megmunkálásához.

YG-1 Co., Ltd. (Dél-Korea)

Az 1981-es alapítás óta egy erős, szilárd és globálisan is elismert vállalattá nőtte ki magát a forgácsoló szerszám iparban. Kiváló emberi erőforrásaival és technológiájával a YG-1 mindig a jövőbe tekint. Hatékony logisztikai rendszerének és a szállítási határidőket rövidítő rendszerének köszönhetően, folyamatosan élvezhetik a vevőik bizalmát. Az új termékeik fejlesztését, mindig nulláról kezdik. A legjobb nyersanyag megválasztás, a pontos hőkezelés és a szigorú minőségellenőrzés is a kimagasló forgácsoló tulajdonságú és a kiválóan kidolgozott felületű termékek fejlesztésének alapja. Széles termékpalettájuk tartalmaz monolit keményfém és gyorsacél maró-, fúró-, menetmaró-, menetfúró-, központfúró szerszámokat, dörzsárakat, illetve váltólapkás marószerszámokat, ISO esztergaszerszámokat és szerszámtartókat is.

ZCC-CT Co., Ltd. (Kína)

A világ egyik vezető keményfém gyártója, melyet 1953-ban alapítottak. Mindig a legkorszerűbb technológiával gyártanak és alkalmazottaik képzésére is nagy hangsúlyt fektetnek. Az európai piac kiszolgálása érdekében 2003-ban megalapították a ZCC Cutting Tools Europe GmbH-t. Széles termékválasztékukban megtalálhatóak a keményfém-, cermet-, CBN-, PCD- és kerámia forgácsoló lapkák, illetve a monolit keményfém maró-, fúró- és menetfúró szerszámok.

CPT GmbH (Németország)

A világ egyik vezető forgácsolószerszám gyártója. Szerszámaikra a pontos geometria, a kiváló forgácsolási teljesítmény és a hosszú élettartam jellemző. A gyors szállítást a rendelkezésre álló nagy raktárkészletnek köszönhetően tudják teljesíteni. Az általános raktári tételeken felül, speciális szerszámokat is gyártanak a vevői igényeknek megfelelően. Termékpalettájukban menetesztergáló szerszámok, váltólapkás menetmarók, Mini és Swiss-type esztergaszerszámok és multifunkcionális szerszámok (3 az 1-ben - fúrás, élletörés, menetmarás) találhatóak meg.

Union Materials Co., Ltd. (Dél-Korea)

A céget 1962-ben alapították és a mai napig 2 fő részlege különült el: a ferrit mágnesek és a finom kerámiák. 1986-ban létrehozták a CERABIT márkát, amely a kerámia forgácsoló szerszámokat foglalja össze. 2017 őszén változtatták meg a nevüket Ssangyong Materials-ról. A több, mint 40 év alatt megszerzett tapasztalatból saját technológiákat fejlesztettek ki, melynek köszönhetően, nagyszerű sikereket értek el sok szerszámukkal az autó-, az acél-, a repülőgép- és a gépipar területén. Gyártanak kerámia-, cermet- és PCBN/PCD esztergalapkákat, váltólapkás és monolit maró- és fúrószerszámokat, speciális szerszámokat (pl. motorblokkhoz és hengerfejhez), dörzsárakat, süllyesztőket, alakos marókat, központfúrókat, lépcsős fúrókat, szerszámtartókat és ipari kerámia alkatrészeket.

DUTCH Tech Tools PVT. Ltd. (India)

A cég 2007-ben alakult meg, viszont a magasan képzett szakértőkből és mérnökökből álló csapat, már több, mint 40 év tapasztalattal rendelkezik a monolit keményfém forgácsolószerszámok gyártásában. Céljuk, hogy folyamatosan a legújabb és legjobb szerszámokat gyártsák az egyre növekvő iparágak számára (pl. autóipar, repülőgépipar, energiaipar, gyógyászati ipar, öntvénygyártás és általános gépészet). A gyártás folyamatos és teljesen automatizált, tehát a hét minden napján, egész nap dolgoznak a gépek. A szerszámok élezéséhez svájci gyártmányú CNC köszörűgépet használnak, ezáltal garantálják a következetes és nagy pontosságú szerszámokat. A gyártási folyamat végén pedig minden terméket mérőgépen ellenőriznek.