Monolit HSS szerszámok

Monolit HSS szerszámok

YG-1 Co., Ltd. (Dél-Korea)

Az 1981-es alapítás óta egy erős, szilárd és globálisan is elismert vállalattá nőtte ki magát a forgácsoló szerszám iparban. Kiváló emberi erőforrásaival és technológiájával a YG-1 mindig a jövőbe tekint. Hatékony logisztikai rendszerének és a szállítási határidőket rövidítő rendszerének köszönhetően, folyamatosan élvezhetik a vevőik bizalmát. Az új termékeik fejlesztését, mindig nulláról kezdik. A legjobb nyersanyag megválasztás, a pontos hőkezelés és a szigorú minőségellenőrzés is a kimagasló forgácsoló tulajdonságú és a kiválóan kidolgozott felületű termékek fejlesztésének alapja. Széles termékpalettájuk tartalmaz monolit keményfém és gyorsacél maró-, fúró-, menetmaró-, menetfúró-, központfúró szerszámokat, dörzsárakat, illetve váltólapkás marószerszámokat, ISO esztergaszerszámokat és szerszámtartókat is.

Hahnreiter Gewindetechnik (Németország)

A cég már több, mint 150 éves tapasztalattal rendelkezik a menetvágó szerszámok gyártásában. A termelésük 1990-ben egy új szintre lépett, az új és nagyobb méretű gyárépületnek köszönhetően. Az ügyfeleik (több, mint 40 országban) bíznak a szerszámaik minőségében és hatékonyságában. Innovatív termékpalettájukat folyamatosan fejlesztik, az új szerszámokat folyamatosan fejlődő, optimalizált geometriával, anyagminőséggel, hőkezeléssel és bevonattal állítják elő. Több, mint 70 féle szerszámtípus közül választhatnak az ügyfelek, különféle menetekhez és tűrésekhez. Raktáron tartanak több, mint 8000 féle szerszámot, illetve ezen kívül még félkész termékeket is, annak érdekében, hogy gyorsan ki tudják szolgálni az ügyfeleik igényeit, akár speciális szerszámok esetén is.

Union Materials Co., Ltd.(Dél-Korea)

A céget 1962-ben alapították és a mai napig 2 fő részlege különült el: a ferrit mágnesek és a finom kerámiák. 1986-ban létrehozták a CERABIT márkát, amely a kerámia forgácsoló szerszámokat foglalja össze. 2017 őszén változtatták meg a nevüket Ssangyong Materials-ról. A több, mint 40 év alatt megszerzett tapasztalatból saját technológiákat fejlesztettek ki, melynek köszönhetően, nagyszerű sikereket értek el sok szerszámukkal az autó-, az acél-, a repülőgép- és a gépipar területén. Gyártanak kerámia-, cermet- és PCBN/PCD esztergalapkákat, váltólapkás és monolit maró- és fúrószerszámokat, speciális szerszámokat (pl. motorblokkhoz és hengerfejhez), dörzsárakat, süllyesztőket, alakos marókat, központfúrókat, lépcsős fúrókat, szerszámtartókat és ipari kerámia alkatrészeket.