Tanulmányok

Koronavírus tájékoztató


Tisztelt Partnerünk!

A legfontosabb számunkra ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme, a kialakult helyzetre való tekintettel, az alábbi intézkedéseket tesszük a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében:

  • 2020.03.20-tól ügyfélszolgálatunk a vásárlóközönség előtt zárva tart.Ezen időszak alatt cégünk telephelyén a személyes kiszolgálás, és a megrendelések átvétele, csak előre egyeztetett időpont alapján történik.
  • Csökkentjük a munkaidő mértékét, ezért a továbbiakban hétfőtől-csütörtökig 8:00-16:30 pénteken 8:00-16:00 óráig érhetik el ügyfélszolgálatunkat.
  • Kérjük megrendeléseiket a lehetőség szerint online adják le a toolontool.hu weboldalon. Munkatársaink továbbra is elérhetőek a megszokott módon. Másnapi kiszállításhoz a raktárkészleten lévő termékekre leadott rendeléseit kérjük legkésőbb 15:00 óráig szíveskedjenek leadni.
  • Kollégáink határozatlan ideig nem fogják Önöket személyesen látogatni. Amennyiben feltétlenül szükséges a személyes találkozó, akkor kérjük előtte mindenképpen egyeztessenek erről kapcsolattartójukkal. Szabályaink értelmében, minden látogatás engedélyhez kötött .

A GranTOOL Kft. a legnagyobb magyarországi forgácsolószerszám raktárkészlettel áll partnerei rendelkezésre.

Beszállító partnereink továbbra is folyamatosan végzik a csomagok szállítását, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy rendelése zavartalanul jusson el Önhöz.
Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!